Hegedűs Béla Honlapja

Kopácsi Judith levele
Tisztelt Hegedűs Úr!

Tegnap este a torontói Európa vendéglőben volt szerencsém átvenni az Ön által adományozott ezüst gyűrűt. Végtelenül megtisztelve érzem magam, és könnyes szemekkel vettem át a gyűrűt. Mint mondtam is köszönetemben, ez a gyűrű nekem többet jelent 10 esetleges állami kitüntetésnél. Több okból is. Az Ön személye, mint pedagógus/költő számomra sokat jelent, mert bár nincs diplomám, de attól a pedagógia még nagyon is közel áll a szívemhez, annyira, hogy 1991 és 1995 között több alkalommal is részt vettem a pécsi nyári pedagógus egyetemen. Mint demokratikus pedagógiát oktató szakember műhelymunkát vezettem. Munkámról könyv is jelent meg, (Kopácsi Gelberger Judith: Viselkedési Problémák Kezelése címmel) amit, ha jól látom, a szegedi tanítóképző még mindig használ.

Az Ön ezüst gyűrűjének a története meg különleges a maga nemében. Egy ember, aki saját idejét, és nehezen szerzett pénzét a mai világban arra használja, hogy megossza másokkal a szép és emberi szót, és pláne teszi ezt ebben a zavaros, egymást is megosztó világban és Magyar Nyelven, az számomra egy hatalmas és nagyon tiszteletre méltó egyén. Több mint számos az Emberek között.

Köszönöm önnek, hogy megosztotta velem ezt az érzést, és köszönöm, hogy alkalmat adott nekem megismerni Önt.

Nagyon kérem, adja meg a posta címét, hogy könyveimet, dedikálva, meg néhány más érdekes dokumentummal megtűzdelve Önnek feladhassam.

A közelgő ünnepekre kívánok Önnek és nagyon szeretetre méltó családjának, Édesanyjával együtt egy nagyon szép, békés, és boldog ünnepeket.

Kopácsi Judith